CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, June 29, 2011

..:: Jom Heboh TV3 ::..


Its Back To Sabah..=')

As’salam.
 Hye people. Its been a long time since I didn’t update my blog. T_T
For sure, miss blog will be such in mad feeling towards me now. Huhu. Sorry miss blog.

Ok, lets back to the original topic that I wanna share with all of u actually.. =)
Pasal  Jomheboh sebenarnya yang saya nak cerita kali ni. Its happen on 25 till 26 june 2011.
I’d been there & for sure kengkawan pun pernah pi jomheboh kat tempat kawan2 kan.. =)
Actually, almost 5 years jomheboh tidak berkunjung ke negeri di bawah bayu, which I mean Sabah bha. ^_^ And for the sake of the reason, I also don’t know and do ask the TV3 crew ya. Hehe.
Kemeriahan Jomheboh yg dibanjiri oleh manusia.
Anda juga boleh berpura-pura menjadi pembaca berita sprti saya. Hehehe
Macam biasalah, di mana ada jomheboh pastinya orang akan berasak-asak membanjiri tapak karnival kan. Samalah jugak yang berlaku pada hari tersebut di mana I have to walk along untuk sampai ke tapak carnival cuz kereta dah tak dibenarkan masuk. T_T But, it kinda fun because u could see so many kind of people are walking along with you and its just because JOMHEBOH. Such a great programme by TV3 ryte?  =)
Korang kenal tak dia ni? Hehe.. Bang-Bang Boom toooo...^_^
 Bercakap pasal para pengunjung yang datang ke jomheboh, masing-masing ada motif tersendiri.. =) Ada yang nak jumpa dengan artis pujaan ( saya x tergolong dalam golongan ini) ada yang nak berjumpa dengan kawan-kawan (yup, its me..) ada yang nak spend time dengan family as well spending their weekends together and maybe ada juga yang saja-saja mengunjungi Jomheboh dan nak tahu apa yang  ada kat Jomheboh. Hehe.
Artis? Ya, pastinya tempat seperti ini akan ada artis untuk memeriahkan lagi suasana. Di antara artis yang ada pada hari tu,  Fasha sandha, Zizan, akim, stacy, tomok, hafiz, azahari (bang2 boom tu..) and banyak lagi laa…
I shot Fasha Sandha that day. She's beatiful. =) 
With Mior Raiyani Abdul Malik... =)
Macam yang kawan-kawan tahu, Jomheboh ni ada pendekatannya tersendiri. Banyak booth yang dibuka untuk dikunjungi oleh para pengunjung. Especially booth berkaitan dengan TV3. It’s a good kind of marketing ryte? Hehe..
Kalau nak taw lagi banyak pasal Jomheboh, kawan-kawan masuklah laman web rasmi TV3 ni.. http://www.tv3.com.my/
Lets review some picture that I taken during Jomheboh.. =)
They are my BFF..^_^
Harus berposing seperti artis.. :p
I Love this Kedot berdua.. Hehehe
Orait. Thanx for reading people. 
p/s: Lets spread Love...=)
..:: ILOVEYOU ::..

4 comments:

  1. haruslah sy bahagia masuk blog nie!
    rndu lah~

    ReplyDelete
  2. cik pelangi: saya juga merindui anda... hehehe....:) thanx visiting..^_^

    ReplyDelete
  3. Saya pakai domain baru dan nak buat bloglist jom join ramai2
    saya hilang bloglist sebelum nie...
    Segmen Mudah-Jom Join Bloglist Nizam Ijam

    ReplyDelete

143 Budak Hitam bagi komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...